Rut Ribas i Martí

Rut Ribas i Martí

Candidata num. 14 al Parlament per Barcelona

Sant Sadurní d'Anoia 1990

S√≥c de Sant Sadurn√≠ d'Anoia i sempre hi he viscut. Em vaig graduar en Educaci√≥ Social per la UAB i treballo als Serveis Socials. Actualment, estic estudiant el grau de Psicologia per la UOC. Des dels meus primers anys de joventut sempre he estat involucrada en l'√†mbit associatiu fet que tamb√© em va portar a interessar-me per la pol√≠tica. Des de les eleccions municipals del 2011 he assumit diferents responsabilitats a Esquerra Republicana i a les JERC. Vull encarar aquest nou repte per seguir donant veu al jovent. Som el futur i un motor de canvi. Ja estem farts de veure'ns en situacions prec√†ries, i ara √©s l'hora de construir la Rep√ļblica, amb una mirada dirigida als joves i crear una societat m√©s justa.

la democràcia sempre guanya

Llistes al parlament 2017

Barcelona

Tarragona

Lleida

Girona