Raquel Sans i Guerra

Raquel Sans i Guerra

Candidata num. 6 al Parlament per Tarragona

Nascuda el 1980 a Valls. Resideix a Tarragona. Independent.

Sóc filla d’una català i una extremenya, que va arribar a Montblanc ara fa 60 anys. Em vaig fer gran a Valls, on se’m va encomanar la passió pels castells que han marcat la meva vida. Fa ja 12 anys que visc a Tarragona, una ciutat que sempre m’ha captivat. De ben petita vaig tenir clar que volia ser periodista, però mai no vaig pensar que em dedicaria a la política. Ara bé, la situació compromesa que viu el país: els empresonaments, les carregues policials, la retallada de drets... m’han remogut la consciència i he decidit fer pinya amb ERC per construir un país millor. Hi ha castells a la vida que no es poden veure, s’han de viure!

la democràcia sempre guanya

Llistes al parlament 2017

Barcelona

Tarragona

Lleida

Girona