LluĂ­s SalvadĂł i Tenesa

LluĂ­s SalvadĂł i Tenesa

Candidat num. 3 al Parlament per Tarragona

La RĂ pita, 1969.

Soc molt de La Ràpita, però també em sento de tots los pobles de les Terres de l'Ebre, i una mica del Maestrat d’on venen les arrels d’una part de la família. Vaig nàixer fa 48 anys, de família pagesa i republicana. Vaig fer 10 anys d’enginyer a l’empresa privada, i continuo fent-ho ara des de la política. Tres dones a casa, la meua parella, Eva, i dos filles meravelloses de 7 i 8 anys. He fet molta política local, on vaig aprendre-ho tot. També diputat al Parlament durant 3 anys, Secretari d’Hisenda del Govern i Secretari general adjunt d’Esquerra Republicana. Les meues passions són la nostra república, lo riu, la terra i, sobretot, la família que la vida m’ha regalat.

la democrĂ cia sempre guanya

Llistes al parlament 2017

Barcelona

Tarragona

Lleida

Girona