Gerard Gómez del Moral

Gerard Gómez del Moral

Candidat num. 19 al Parlament per Barcelona

Barcelona, 1989.

Vaig néixer el 17 d’octubre de 1989 a Barcelona, ciutat on visc. Sóc llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Des de sempre he participat en el teixit associatiu tant del meu barri, com de la meva ciutat, com del meu país. Vaig començar a militar a les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) l’any 2004, organització de la qual en vaig ser el portaveu nacional entre l’any 2011 i 2016. Militant d’Esquerra Republicana des de l’any 2007, he sigut diputat al Parlament de Catalunya per la coalició Junts pel Sí durant la XI legislatura. Ara, tornem a estar cridats a les urnes... i com sempre ens toca defensar el nostre projecte polític de manera pacífica i democràtica. Em presento a aquestes eleccions amb la voluntat de poder obtenir una gran victòria que ompli les urnes de dignitat, reparació, justícia i llibertat.

la democràcia sempre guanya

Llistes al parlament 2017

Barcelona

Tarragona

Lleida

Girona